Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
Αρχική > Κεφαλονιά > Τοπικά προϊόντα

Τοπικά προϊόντα

Μάντολες
τοπικό γλύκισμα της Κεφαλονιάς που παρασκευάζεται από αμύγδαλα, ζάχαρη και φυτικό κόκκινο χρώμα. Η τραγανή του υφή και η μοναδική γεύση του ξετρελαίνει τους λάτρεις των γλυκών. Πωλείται συσκευασμένο σε κουτιά διαφόρων μεγεθών ή χύμα στα ζαχαροπλαστεία του νησιού.

Πήρε το όνομά της από την ιταλική λέξη 'mandorla' που σημαίνει αμύγδαλο.

 

Ρομπόλα
Κρασί λευκό, ξηρό Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας με πολύ λεπτά χαρακτηριστικά σε άρωμα και γεύση

Κρασί

Λάδι

Μέλι

Μαντολάτο

Παστέλια